torstai 15. maaliskuuta 2012

Vigo-testaajat, hoi!

Vielä sellaista piti sanomani, että ne teistä lukijoista, jotka olette saaneet minulta Vigo-purkkaa testaukseen, pistäkäähän minulle kommenttia tuotteista jotain kautta mahdollisimman pian. Minun on viikonlopun aikana kirjoitettava loppuraportti kampanjasta.


9 kommenttia:

 1. Ehdin maistaa ehkä kaksi palaa Active-purkkaa ennen kuin hukkasin koko pussin, joten menee muisteluksi. Maku oli hyvä, kesti pitkään enkä huomannut mitään sivumakua kofeiinista tms. Voisin ostaakin.

  Tää kommentointisysteemi muuten sukkaa. Onko mitään mahdollisuutta kommentoida tunnistautumatta ensin jotain toista systeemiä käyttäen?

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommenteista.

  Ja pitääpä tsekata tämä kommenttipuoli, en ollut huomannutkaan tämmöistä ongelmaa. Tytti varmaan fiksaa. ;)

  VastaaPoista
 3. Kävin sitten ihan itse katsomassa kommenttiasetuksista, mikä täppä siellä aiheutti hankaluuksia. Jos olen oikeassa, ongelmaa ei enää pitäisi olla.

  VastaaPoista
 4. Joo, nyt onnistuu nimetönkin kommentointi.
  --jive75

  VastaaPoista
 5. Mä olen maistellut tuota Focusta ja Beautya. Ihan hyvä maku molemmissa, etenkin tykkään tuosta Beautyn Fruitmintistä. En tosin ole jaksanut pitää lukua päivittäisestä annoksesta saati huomannut mitään sen kummempaa vaikutusta esim. kofeiinista. Mutta ihan jees jauhettava siis ja maku säilyy pitkään!

  VastaaPoista
 6. Maistelin itse terveyspurkkaa ja pidin kovasti. Rakenne oli yllättävä, sillä ensi vaikutti pastillita, mutta olikin purkka. Purkka ei myöskään ollut kova alkuun pureskella, joten leukaluutkin säästyivät.
  Terveyspurkaksi tuote maistui hyvältä ja raikkaalta. Voisin ostaa itselleni tuotetta.

  VastaaPoista
 7. Kiva kuulla, että on maistunut! Itsekin olen tuuminut, että kyllä tätä voisi joskus ostaa ihan kaupastakin. Tai siis apteekista, siellähän näitä on myynnissä - ja näin kyllä Viking Linen taxfreessa myös.

  VastaaPoista
 8. En ollut kovin vaikuttunut. En huomannut mitään erityistä vaikutusta, tosin en syönytkään niitä kovin monta päivää putkeen säännöllisesti. Vitamiinitankkauksen otan mielummin yhtenä tablettina kuin useampana purkkana pitkin päivää, koska on ylimääräinen stressin aihe muistaa, miten monta palaa onkaan tullut jauhettua, että saisi "oikean" annoksen vitskuja. Minun purkansyöntini funktio on katkaista happohyökkäys ja suojella hampaitani ksylitolilla. Vigossa ei ollut edes tietoa, minkä verran ksylitolia se sisälsi, joten määrä on todennäköisesti pieni, eikä sillä todennäköisesti ole kunnollista vaikutusta. Kaikkien kolmen vaihtoehdon maku oli sinänsä ok, melko mieto, vain alkuvaiheen kalkkitablettimainen fiilis oli hieman vastenmielinen.

  Eeva

  VastaaPoista
 9. Ksylitolimääristä voin vielä sen verran sanoa, että Vigo Beautyssa sitä on 41,8% makeutuksesta, Activessa 38,7% ja Focuksessa 38,9%. Joten ei kai nuo ihan huonoja lukuja ole? Tässä Jenkki-pussissa, joka mulla on käden ulottuvilla, sanotaan sen sisältävän 35% ksylitolia.

  VastaaPoista