perjantai 23. maaliskuuta 2012

Kesämekkoja!

Onpas jännää, pian menee 1000 sivulatauksen raja rikki! Lukeeko tätä blogia kukaan muu kuin me kaksi blogaajaa itse? Ilmiantakaapa itsenne, arvon lukijat tai satunnaiset vierailijat, kommentoida voi joko Google- tai Facebook-tunnistautumisella tai ihan anonyymistikin!

Kevät kutkuttelee jo varpaita (tai ainakin katupöly kurkkua) ja ajatukset karkaavat kesälaitumille, kun aurinko paistelee ja lämpötila alkaa olla mukavan keväinen. Posti toi eilen tullessaan lisää kesäisiä ajatuksia, kun tytölle tilaamani kesämekot lastenvaatteiden nettikauppa Riemulista saapuivat. Veikkaanpa, että näistä värikkäistä ihanuuksista tulee kesän lempimekot! Laatu on jo ennestään hyväksi havaittua jämäkkää luomupuuvillatrikoota ja valmistaja on ruotsalainen Duns. Kuva-aiheina molemmat tytön lempparit, hait ja perhoset.


Ihanaa kun haiaiheisia vaatteita saa muutenkin kuin synkkinä ja aggressiivisina poikakuoseina! Samat iloiset hait ja valaat seikkailevat myös t-paidassa. Näissä on kiva mennä taas Sealifeen katselemaan mereneläviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti