torstai 26. huhtikuuta 2012

Tyttöjen juttuja

Elämässä tapahtuu pieniä ihmeitä harva se päivä. Tänään aamulla tulin taas ajatelleeksi, että yksi niistä yleisimmistä ja silti yllättävimmistä on se ihme, joka muuttaa peilistä katsovan mörön edustuskelpoiseksi naiseksi...

En ole niitä naisia, jotka viettävät aamuisin tunnin peilin edessä loihtimassa kasvoilleen topakkaa sotamaalausta, mutta toisaalta en myöskään ole mikään luonnonlapsi, joka meikittä maailmalla kulkisi. Minulle meikkaaminen on huolittelua, siistiytymistä siinä missä puhtaiden vaatteiden päälle pukeminenkin. Siispä käytän siihen aikaa (hieman) ja rahaa (ajoittain aika paljon).

Rahaa meni tänään aika paljon. On käsittämätöntä, miten kaikissa tällaisissa henkilökohtaisen hygienian tuotteissa pätee se hämmentävä luonnonlaki: kaikki loppuu samaan aikaan. Tällä hetkellä minulla vetävät viimeisiään sekä meikkivoiteen käytössäni korvannut mineraalipuuteri sekä tummien silmänalusien ja muiden ihon pienten virheiden peittämiseen soveltuva tuote.


Tämä reissu Skanssin Kicksiin ei siis tullut halvaksi. Mutta en kyllä enää suostu tinkimään näistä tuotteista, olen niin tykästynyt bareMineralsin tuotteisiin. Puuterimainen SPF 15 Foundation tasoittaa ihon värin nätisti ja meikki kestää arkisen työpäivän melko lailla paikkailematta. Ellei nyt sitten tahdo vähän välillä sipaista kiiltoa pois. Tummat silmänaluset puolestaan kirkastuvat mukavasti parilla hipaisulla Eye Brightener -tuotetta, joka siis on monikäyttöinen ja toimii myös peitevärinä. Itse en päiväkäytössä jaksa raahata mukana tuota isompaa purkkia puuteria, joten tämä pienemmässä purkissa oleva monikäyttötuote on itselläni se paikkailutuote, joka kulkee aina laukussa mukana. 

Tällaisena Lumikki-tyyppisenä yksilönä (tummat hiukset, kalpea iho lähes ympäri vuoden) olen löytänyt Kicksin osaavien myyjien avustuksella itselleni sopivat sävyt (Fairly Light ja Well-Rested) ja voin sanoa, että hintansa väärtejä ovat. Joskin silti oli kyllä kivaa, että minulla oli käyttää ostosten loppusummaa pienentämään pari Kicksin kantisalennuskuponkia. Säästi siinä kuitenkin ihan selvästi. Joskus voisi kyllä itse asiassa kokeilla nettitilaamista, nyt kun nämä sävyt ovat tiedossa. Tuo linkkaamani sivusto ainakin tarjoaa tuotteita selvästi edullisemmin kuin suomalaiset myymälät (tuotteita on myynnissä ainakin Kicks-liikkeissä ja Turussa Wikkellä, muista Sokoksista en tiedä).

Toisin sanoen, jos haluaa kokeilla laadukasta mineraalimeikkiä, tähän brändiin kannattaa tutustua. Uskon, että pettymyksiä ei tule. Muistaa vaan ostaa saman tien kunnon kabukin samalla, että saa Foundation-meikin levitettyä oikein. Tätä ei millään sienellä naamaan läästitä. BareMineralsin omassa tuotelinjassa on myös hyviä siveltimiä - joskin nekin ovat kyllä hippasen suolaisen hintaisia. Joten siinä ehkä voi tehdä vähän hinta- ja laatuvertailua muidenkin tuotteiden kanssa. Itse olen tykännyt nysävartisesta tämän tuotesarjan kabukistani oikeinkin paljon. Kätsy, pieni ja pehmeä. Peitevärin levittämiseen voi samalla hankkia pienemmän siveltimen - neuvovat varmasti tarvittaessa tuolla myymälöissäkin.

Olipas tämä nyt tosi tyttömäinen merkintä. No, ei se mitään, pitää sitä sorttiakin joskus. Hih. Seuraavaksi jotain muuta. Tulipahan ainakin hetken hiljaisuus blogirintamalla murrettua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti