sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Casa di Mama - pizzaa mamman keittiöstäHappy birthday to meeee! Viikonloppu on ollut yhtä juhlaa ja tänään juhlistin synttäreitäni hyvässä seurassa ystävien kanssa. Tarjoiluna oli tietysti suolapalana Dr Oetkerin Casa di Mama -pizzoja Buzzadorin malliin. Osui siis todella loistavaan saumaan tämä buzzaus, kun pääsin buzzaamaan lempipizzojani kamuille ja sain kemuille tarjottavat samalla vaivalla. Kiitos siis osallistumisesta ja makutuomaroinnista arvon vieraat: kanssablogaaja Johanna, siippa Jani, Kirsi, Mikko ja Eve!


Pöytä on katettu:


 
Testipizzoina oli alunperin kolme erilaista pizzaa, mutta vieraiden ruokahalu oli kyltymätön, joten nakkasimme uuniin vielä viimeisenkin pakastimessa olevan. Makusteltavina olivat siis Casa di Mama Quattro Formaggi (neljä juustoa), Casa di Mama Trio di Carne (kolmen lihan pizza), Casa di Mama Diavola (tulinen salami ja chilipizza) sekä Casa di Mama Pepperoni Salame (salamia ja jalapenoja). Arviointia helpottamaan olin tekaissut vielä pienoiset lomakkeet, johon kirjata ajatuksia maistelun lomassa ja pippaloiden päätteeksi laskettiin mikä pizza sai parhaat pisteet.

Tää on hyvää!Testilomakkeeseen sai kirjata omia huomiota ja arvioita pizzoista ja lähes kaikissa kiiteltiin hyvää ja rapsakankuohkeaa pohjaa, mehevyyttä ja mausteisuutta. Yleisesti ottaen pizzoista tykättiin eikä varsinaista inhokkia löytynyt, vaikka makumieltymykset olivatkin testaajilla erilaiset. Eniten mielipiteitä jakoi tulisemmin maustettu Diavola, josta joko tykättiin kovasti tai sitten sitä pidettiin liiankin mausteisena. Yksi huomio oli, että kovin monessa pizzassa oli aika samantapainen, salamiin perustuva täyte. Olisiko enemmänkin täytevaihtoehtoja saatavana? Itse kaipaisin uutena makuna vaikkapa jotain merellistä täytettä - tonnikalaa, katkarapuja tms. Myös ananasta kaipaili joku. Kaikki testaajat olivat valmiita ostamaan ainakin jotain pizzoista itsekin.Loppuarvosana laskettiin annettujen arvosanojen (skaalalla 1-5) keskiarvosta ja voittajaksi selviytyi selkeästi juusto pizza Quattro Formaggi. Loppupisteet jakautuivat seuraavasti:
 1. Quattro Formaggi 4,3 pistettä
 2. Pepperoni-Salame 4,2 pistettä
 3. Trio di Carne 4 pistettä
 4. Diavolo 3,3 pistettä
Huomattavaa on, että viimeiseksi tullutkin sai huippupisteitä, mutta se myös jakoi mielipiteitä eniten.

Tätä maistellaan meidän perheessä toistekin!

2 kommenttia:

 1. Makoisaa oli, kiitosta vaan! :)

  Nämä ovat kyllä itsellenikin nykyään oikeastaan ainoita pakastepizzoja, joita tulee ostettua. Mutta oli tosiaan kiva maistella, nyt uskallan ostaa muutakin kuin mozzarella-pestoa, kun ei se Diavolo ollutkaan liian tulista!

  Kivat kuvat sait kaikesta pizzabuzzasta. :)

  VastaaPoista
 2. "Tää on hyvää!"-kuva sai aikaan pienimuotoisen naurukohtauksen :D Autenttisuutta peliin, kuvaa vois käyttää vaikka Casa di Mama-mainonnassa!

  VastaaPoista