lauantai 14. huhtikuuta 2012

Casa di Mama -varaslähtöViikonlopun ohjelmassa on siis pizzanmaistelua Buzzadorina! Onneksi muiden ruokaostosten ohella paikallisesta marketista löytyi täysi valikoima Dr Oetkerin Casa di Mama -pakastepizzoja, joita sitten ostin pakastimen täyteen. Tavallisesti emme käytä mitään valmisruokia, vaan kokkaamme mieluummin itse, alusta loppuun - myös pizzat. Casa di Maman kohdalla saatan kuitenkin tehdä poikkeuksen, kun on kiire tai ei viitsi itse vääntää mitään iltapalaa. Se maistuu yhtä hyvältä kuin itse paistettu ja rapean, uunissa kohoavan pohjan ja maukkaan tomaattikastikkeen yhdistelmä on todella onnistunut.
Casa di Mama -makuvaihtoehdot
Casa di Mama Deluxe
Deluxe on ylellisen runsastäytteinen makuelämys. Mukana pizzassa on pepperoni-salamia, värikkäitä paprikoita ja tuoreita herkkusieniä täyteläisen tomaattikastikkeen ja runsaan juuston kera.
Casa di Mama Trio di Carne
Trio di Carne on kolmen lihan muhkea suosikkimaku. Tätä pizzaa maustaa pepperoni-salami, jauheliha-pullat ja kinkku täyteläisen tomaattikastikkeen ja runsaan juuston lisäksi.
Casa di Mama Diavola
Diavola on tulisen vahva ja miehekkään sipulinen pizza. Siinä maistuvat calabrese-salami, punaiset chilipaprikat sekä mausteinen tomaattikastike. Pizzan kruunaa runsas juustokerros.
Casa di Mama Pepperoni-Salame
Pepperoni-Salame on tuhti ja tulinen pizza. Sen täytteenä on reilusti maukasta tomaattikastiketta, herkullista pepperoni-salamia ja vihreitä chilipaprikoita. Päällimmäisenä pizzassa on Mozzarella- ja Edam-juustoa.
Casa di Mama Quattro Formaggi
Quattro Formaggi –pizzassa yhdistyy neljä mehevää juustoa: Edam-, Mozzarella-, Emmental- ja sinihomejuusto. Pizzan pohjalla on lisäksi reilusti täyteläistä tomaattikastiketta.


Casa di Mama Mozzarella-Pesto
Mozzarella-Pesto maistuu aidosti Italialalle. Pizzan täytteenä on mehevää Mozzarellaa maistuvan pestokastikkeen ja punasipulin kera.

Huomenna on tarkoitus ottaa muutama maku tarkempaan syyniin ystävien kanssa synttärikahvittelun lomassa, mutta emme malttaneet olla arvioimatta yhtä pizzaa iltapalana. Maisteltavaksi valikoitui Deluxe, joka pitää sisällään salamia, paprikaa ja herkkusieniä. Ensivaikutelma oli värikäs:

Mutta maininta herkkusienistä oli hieman huvittava, sieniviipaleita kun oli huimat kaksi kappaletta... Kiertoilmauunissa pizzapohja kohosi komeasti ja paistui herkullisen rapeaksi. Eikun syömään!

Pohja maistui yhtä hyvältä kuin näyttikin, samoin tomaattikastike. Päälliset olivat mielestämme onnistuneet ja maistoimme myös pakkauksessa mainitun vivahduksen fenkolia, mitä emme olleet ennen pystyneet nimeämään. Paprikaa oli mukavan runsaasti ja se oli pysynyt rapeana. Tämä pizzamaku on yksi omista suosikeistani!
Maistuisiko?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti