maanantai 27. helmikuuta 2012

Mmmmangoa!

Tämän blogin olemassaolon oikeutus kyseenalaistettiin jo heti alkuunsa ja omalta kohdaltani haluaisin tehdä selväksi, ettei tässä mitään kerskakuluttajia olla. Ihmisellä on silti lupa olla onnellinen niistä(kin) asioista, jotka on ostettu kaupasta! Koska en jaksa itse alkaa pitää mitään lapsi-/käsityö-/puutarha-/reseptiblogia (aineistoa ja sisältöä toki niihinkin elämässäni olisi yllinkyllin), niin keskityn vaihteeksi raportoimaan niistä asioista, joita olen ostanut, kokeillut tai kokenut. Aina ne eivät ole suuria ja kalliita (itse asiassa näillä tuloilla varsin harvoin), elämän pienet ilothan ovat usein niitä suurimpia.

Kuten tänä aamuna aamupalalla. Makutestissä oli tavanomaisen jogurttipurkin sijaan hyllystä poimittu Arla-Ingmanin Luonto+ lisäaineeton mangojogurtti. Sepä olikin ihana makukokemus! Mangojogurttia saa muutenkin ihan liian harvoin ja jogurtit ylipäänsä on yleensä pilattu ylettömällä määrällä sokeria ja sellaisia ainesosia, joita ei ei odottaisi simppelistä maitotuotteesta löytävänsä. Tämä ainakin mainostaa sisältävänsä vain luonnonjogurttia, mangoa ja sokeria. Jälkimmäistä sitäkin hyvin hillitysti, mikä ainakin minun suussani oli iso plussa. Lisäksi herkku oli ihanan paksua ja mangosattumia oli mukana runsaasti. Eikä kyseessä ole mikään rasvaton kevyttuote. Tämä päätyy taatusti ostoskoriini toisenkin kerran.



Kyytipoikana oli Tropicana-mehua, joka nyt vaan on niin hyvää. Veriappelsiini on ehkä vähän turhan kirpeää minun suuhuni, mutta tulipa maistettua. Nämä mehut maistuvat kyllä lähestulkoon siltä mitä lupaavat - vastapuristetulta. Oma suosikkini on hitusen makeampi Mandarin Morning. Myös Cloudy Apple on aivan erinomaista, siitä tulee todella mieleen puutarhan omista ompuista puristettu tuoremehu. Kalliitahan nämä ovat markettien halpismerkkeihin verrattuna, mutta sallimme itsellemme tämän arjen pikku nautinnon viikonloppuisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti