perjantai 24. helmikuuta 2012

Be My Valentine

Ystävänpäivä oli ja meni, mutta sehän ei tietenkään pari viikkoa sitten estänyt minua sortumasta koruostoksiin koulutusristeilyllä. Mitään ei pitänyt ostaa ja hups, kotiin tuli ihania Snö of Sweden -koruja.

Snö of Sweden on ehdottomasti yksi lempikorumallistoistani. Maissa on usein tyydyttävä vain hiplaamaan ja kuolaamaan, mutta jos ruotsinlaivoista jotain iloa on, kyllä halvemmat koruhinnat ovat yksi syy käydä silloin tällöin meri-ilmastossa. Tällä kertaa shoppailin Silja Galaxylla.

Ja saahan silloin vähän shopata, jos itse risteily on ollut muiden kustantama? Saahan?


Tämä kevään 2012 mallistoon kuuluva Valentine-korusetti oli pakko saada! Sydämiä oli monta eri värivaihtoehtoa, mutta koska upean tyylikästä harmaata sydäntä ei ollut pitkässä ketjussa, ajattelin vaihteeksi rohkaistua ostamaan valkoista. Mielessä pyörivät serkkuni tulevat kesähäät - tämän korusetin ympärille saan rakennettua oman asukokonaisuuteni! Kaulakoru on ihanan monikäyttöinen, sillä ketju on tarpeeksi pitkä vaikka kietaistavaksi kahteen kertaan kaulan ympäri, mutta täyspitkänä riipuksenakin koru on kerrassaan upea ja näyttävä.

Tänään olen taas lähdössä risteilylle (en minä ihan aina näin paljon laivalla ramppaa, tämä on nyt aika poikkeuksellista), saa nähdä löytyisikö Vikingin putiikeista jotain kaunista ja kimaltavaa...

Minä aloitin nyt tämän blogikirjoittelun koruilla, Tytti aloitti buzzaamalla Decubalia. Minä vielä odottelen omaa ensimmäistä kampanjaani alkavaksi, funktionaalisia Vigo-purukumeja pitäisi reilun viikon sisällä tulla paketissa kotiin. Ja onhan tässä nyt pakko sanoa, että kyllä minuakin voi käyttää suosittelijana, jos haluaa Buzzadoriksi lähteä. :)

Nyt taidan ruveta pakkaamaan laukkua illan rokkiristeilyä varten. Snön korut lähtevät mukaan ihan takuulla!

1 kommentti: