torstai 23. helmikuuta 2012

Decubalia buzzauksessa

Rekisteröidyin siis Buzzadoriksi ja pääsinkin varsin nopeasti testailemaan! Jos joku nyt kiinnostuu, mistä tässä touhussa on kyse, infoa löytyy Buzzadorin kotisivulta. Ja jos haluat rekisteröityä, tee se ihmeessä siten, että käytät minua suosittelijana!
Ensimmäinen buzzattava tuotteeni on Decubalin voiteet. Tuotteiden pitäisi soveltua erityisesti herkälle pohjoismaiselle iholle, joka kuivuu ja ärtyy herkästi vaikkapa talven pakkasissa ja viimoissa. Decubalin hajusteettomat ja lisäaineettomat voiteet sopivat koko perheelle ja kosteuttavat ja suojaavat. Tuotesarjaa voi ostaa apteekeista.

Testauksessa oli Decubal Face Vital -kasvovoide, Decubal Hand Cream -käsivoide sekä Decubal Lips & Dry Spots -huulivoide. Kasvovoide on ravitseva ja tehokostuttava voide kuivalle kasvojen iholle. Voi käyttää myös meikin alla! Käsivoide on kasvovoidetta rasvaisempi ja sopii käytettäväksi käsien hoitoon vaikka monta kertaa päivässä. Huulivoide on erittäin rasvapitoinen, lanoliinia ja mehiläisvahaa sisältävä voide, jota voi huulien lisäksi käyttää ihon erityisen kuiviin kohtiin, kuten kynsinauhoihin, rohtuneisiin nenänpieliin tai vaikka kyynärpäihin.


Voiteita oli tarkoitus testata ensin itse ja sitten jakaa näytepakkauksia muille ja kertoa tuotteista. Oma ihoni on oikeastaan vasta viime vuosina alkanut kärsiä talvisesta kuivumisesta, joten kaikenmoinen rasvailu on vähän uusi juttu. Koska ainakin naamatauluni on samalla kehitellyt jonkinmoisen ääriherkkyyden kaikille ylimääräisille kemikaaleille ja hajusteille, olenkin käyttänyt sen hoidossa lähinnä apteekin kosmetiikkasarjoja ja perusvoiteita. Decubalin kasvovoide ei herättänyt sen kummempia intohimoja - se oli yksi ihan ookoo voide muiden joukossa. Käsirasvaa en ole oikein koskaan osannut käyttää enkä koe sitä tarpeelliseksikaan, mutta uskoisin, että se tuntuu käsirasvaajista miellyttävältä. Ehkä voisin kuvitella käyttäväni tätä vaikka sääriini tai jalkoihin? Suosikkituotteekseni kohosi yllättäen huulivoide, joka sisältämästään lanoliinista huolimatta oli varsin neutraalin tuoksuinen (-tuoksuton) ja erittäin miellyttävän tuntuinen ja huulilla hyvin kestävä. Kokeilin sitä jopa halkeilevan kuiviin kantapäihini, eikä tulos ollut hassumpi. Tätä voisin kuvitella ostavani. Tuotteita olen jaellut sekä perheenjäsenille että kavereille, lähetellyt muutaman kaukaisemmille nettitutuillekin. Palautetta vielä odottelen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti