torstai 21. elokuuta 2014

Tahrattoman puhdasta Finish Quantumilla

Viime aikoina minulle on osunut kohdalle useampi siivoamiseen tai kodin puhtaanapitoon liittyvä Buzzador-kamppis. Viimeisimpänä testattavana on ollut Finish Quantum -astianpesuainetta.

Sain jaettavakseni pieniä näytepakkauksia sekä omaan käyttöön hieman isomman satsin Finish Quantum Powerball -tiskikonetabletteja. Tablettien kerrotaan puhdistavan astiat erittäin tehokkaasti, mm. suolalla terästetyn pesujauheen sekä huuhtelukirkastegeelin avulla. Tämä on sitä samaa kamaa, jota televisiossa mainostaa reseptejä visualisoiva suomalainen valokuvaaja, joka kaipaa tahrattomia tiskituloksia.

Hyvin on toiminut minunkin käytössäni, vaikka en nyt tähän hätään ole mitään loistokkaita ruokavalokuvia ottanutkaan, edes esitelläkseni eittämättä kiiltäviä astioita. Tabletit toimivat jopa pikaohjelmakäytössä, sillä niissä ei ole mitään hitaastisulavaa käärettä vaan tabletti voidaan laittaa suoraan paketista tiskiainelokeroon ja tabletin pesuteho pääsee valloilleen varsin nopeasti.

Olen ollut tyytyväinen pesutuloksiin ja voin kyllä omien kokemusteni perusteella suositella Finish Quantum Powerball -tuotetta ja luultavasti ostan tätä sorttia jatkossa itsekin. Kyllä kiiltää!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti