sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Nestle Shredded WheatBuzzadorina saan testattavakseni erilaisia uusia tuotteita ja palveluja, joita sitten arvioin itsekseni ja jaan mielipiteeni tuttavillenikin tai vaihtoehtoisesti saan jaettavaksi myös tuotenäytteitä. Jos olet kiinnostunut toimimaan buzzadorina, liity mukaan!

Tällä kertaa kohteena oli syötävää, nimittäin Nestlen Shredded Wheat Punaiset marjat -uutuusmuroja. Tuotenäytteitä ei tällä kertaa ollut jaettavaksi, joten tutustuin muroihin ihan itsekseni. Shredded Wheat on kuitupitoinen, täysjyvävehnää ja mansikka-vadelma-karpalososetta sisältävä vähäsuolainen tyynymuro, joka sopii niin aamiaiseksi kuin välipalaksikin koko perheelle.

Testasin muroja monella eri tavalla: naksujen tapaan sellaisenaan, maidon ja mantelimaidon kera, jogurtin ja hedelmien kanssa. Omaan suuhuni marjatäyte oli sopivan, ei liian makea, ja sitä oli sopivasti, jotta se maistui suussa. Viljaosaan olisin kaivannut ehkä hieman enemmän rapsakkuutta tai ainakin kontrastia pehmeän täytteen kanssa. Lisäksi viljainen muro-osa maistui turhankin "terveelliseltä" eli hieman mauttomalta ja pahviselta, ainakin pelkän maidon kanssa. Paras yhdistelmä olikin jogurtti ja banaaniviipaleet kyytipoikana.

Murojen idea oli kyllä mukava. Marjainen täyte tuo hyvää lisäsäväystä ja olisikin mielenkiintoista maistaa jotakin muuta makua, jos sellaista olisi saatavilla. Tämä Nestle Shredded Wheat ei nyt aivan omaan suosikkikategoriaani yltänyt, vaan pidän enemmän myslityyppisistä, pähkinäisistä muroista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti