sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Oral-B -vaihtopäätBuzzadorina saan kokeilla uutuustuotteita ja kertoa kokemuksiani. Jos olet kiinnostunut itsekin tulemaan mukaan Buzzador-toimintaan, tutustu sivuun www.buzzador.com. Voit mainita minut suosittelijana!

Alkuvuoden kampanja on ollut Oral-B -vaihtopäät. Oma pää ei toki ole mennyt pysyvämpään vaihtoon, vaan olen testaillut erilaisia vaihtoharjoja Oral-B-sähköhammasharjaan. Erilaisia vaihdettavia harjoja on saatavilla useita eri malleja, myös lapsille, ja ne käyvät lähes kaikkiin markkinoilla oleviin Oral-B-sähköhammasharjoihin. Niitä myyvät suurimmat tavaratalot, marketit ja kodinkoneliikkeet. Valikoimasta löytää taatusti jokainen omansa, herkkähampaiset ja ienongelmista kärsivät, kuten myös ne joilla on hampaissaan värjäytymiä tai ahtaat hammasvälit.

Testattavana oli kolme erilaista harjaa:  Floss Action, 3D White ja TriZone. Trizone olikin tuttu jo ennestään aiemmasta buzzauksesta, jossa kokeiltavana oli myös itse TriZone-sähköhammasharja. Se muistuttaa ulkonäöltään tavallista hammasharjaa, mutta poistaa plakkia huomattavasti tehokkaammin. 3D White -harjaspää on muodoltaan pyöreä ja siinä on keskellä kuminen kiillotuskuppi, joka poistaa esim. kahvin, teen tai tupakan aiheuttamia värjäytymiä hampaiden pinnalta tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Floss Action on samaten pyöreä muodoltaan ja sen harjakset ulottuvat syvälle hammasväleihin, joista on muuten hankala poistaa plakkia.Omassa käytössä TriZone on ollut hyväksi havaittu jo kauan. Harjaustulos on erittäin hyvä ja oikeastaan ainoa miinuspuoli omassa suussa on harjan suhteellisen suuri koko, mikä tekee hieman hankalaksi ylettyä ihan takimmaisiin hampaisiin. Vaihtelu teki siis ihan hyvää ja eniten tykästyin Floss Actioniin, joka sekä puhdistaa hampaat hyvin että pienempikokoisena mahtuu ahtaampaankin suuhun. 3D Whiten kumisesta kiillotuskupista en oikein tykännyt, mutta mies käyttää sitä kyllä mielellään. Jokaisen suu ja hampaat ovat erilaiset, mutta onneksi on vaihtoehtoja! Perheen pienimmälle näistä erikoisharjoista ei oikein löytynyt pieneen suuhun täydellisesti sopivaa, joten normaalisti käytössä onkin Oral-B:n lastenharja Stages Kids, jossa on tietysti Disney prinsessoja. Maitohampaat ja kultaakin kalliimmat uudet pysyvät hampaat, joita tässäkin esitellään, täytyy harjata superhuolellisesti!Kaikissa Oral-B-vaihtoharjoissa on siniset indikaattoriharjakset, joiden väri kuluu pois pikkuhiljaa. Kun harjasten kärjet alkavat olla valkoiset ja harjakin ehkä harittaa, on aika vaihtaa uusi harjaspää tilalle - eli noin kolmen kuukauden välein. Milloin sinä vaihdoit viimeksi uuden hammasharjan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti