tiistai 2. huhtikuuta 2013

Buzzadorkampanja: Oral-B Pro-Expert -hammastahnat
Buzzador-touhuja taas. :) Buzzadorina saan siis kokeiltavakseni erilaisia tuotteita, joita tällä kertaa olen jaellut ystävilleni ja tutuilleni ja kerron omista kokemuksistani esimerkiksi näin blogissa. Jos olet kiinnostunut itsekin tulemaan mukaan Buzzador-toimintaan, tutustu sivuun www.buzzador.com. Voit mainita minut suosittelijana!

Olen maaliskuun aikana buzzannut myös Oral-B:n hammastahnauutuutta, Pro-Expert -sarjaa. Sarjaan kuuluu neljä erilaista tuotetta: All-Around Protection, jossa on monivaikutteinen suoja yleisimpiä hammasongelmia vastaan, Enamel, joka suojaa erityisesti hammaskiillettä, Whitening, joka poistaa värjäytymiä ja valkaisee hampaita, sekä Sensitive + Gentle Whitening, joka lievittää hampaiden vihlontaa. Ensimmäisestä minulla oli myös jaeltavana pieniä näyteputkiloita ja kotona testattavana kaksi ensimmäistä tuotetta.

Näin hieno paketti sieltä saapui:


Mikäs näissä hammastahnoissa sitten on niin erityistä? Niistä löytyy ratkaisu kahdeksaan hammaslääkäreiden yleisimmin tarkistamaan ongelmaan:

1) suojaavat reikiintymiseltä sisältämänsä tinafluoridin ja polyfosfaattien ansiosta
2) suojaavat ikeniä ientulehdukselta
3) ehkäisevät plakin muodostumista jopa 12 tunnin ajan harjaamisen jälkeen
4) suojaavat hampaita vihlonnalta tukkimalla paljastuneita dentiinikanavia
5) ehkäisevät hammaskiveä
6) suojaavat värjäytymiltä
7) raikastavat hengitystä
8) suojaavat hammaskiillettä ja aktivoivat remineralisaatiota

Tinafluoridi on erityisen tehokas fluoriyhdiste, joka sekä vähentää hampaiden vihlontaa että vahvistaa hammaskiillettä. Tahnan sisältämät polyfosfaatit puolestaan ehkäisevät sekä plakin että hammaskiven muodostumista sekä poistavat värjäytymiä. Tässä auttaa myös piidioksidi.

Oma kokemukseni Oral-B Pro-Expert -hammastahnojen käytöstä oli erittäin myönteinen. Tuotelehtisessä mainittiin, että tahnojen vesipitoisuus on alhaisempi kuin tavanomaisten hammastahnojen ja sen huomasi jossakin määrin siinä, että suu tuntui harjauksen aikana hieman kuivalta, kun syljen vesi sitoutui tahnan aktiivisiin ainesosiin. Vähävaahtoisuus oli pelkkää plussaa! Harjaaminen oli miellyttävä kokemus ja lopputulos oli sileä ja puhdas. Itse pidin molempien kokeiltavana olleiden tahnojen mausta ("clean mint" ja "mint"). Testiryhmäläisiä testitahnojen maku jakoi molempiin suuntiin. Itse käytin Oral-B -sähköhammasharjaa, mutta tahnoja voi käyttää myös perinteisellä hammasharjalla.

Olen jo pitkään etsinyt tahnaa, joka olisi sekä tehokas, miellyttävän makuinen että vähän vaahtoava. Uusi lemppari taisi löytyä! :) Näitä hammastahnoja tulee olemaan saatavilla ihan tavallisista kaupoista ja marketeista.

2 kommenttia:

  1. Moi Tytti!

    Oletko huomannut oral b whitening -hammastahnan irroittavan suun limakalvoa? Itselläni näin on tapahtunut jo neljättä päivää ja harkitsen tuotteen käytön lopettamista.

    VastaaPoista
  2. Kyllä, Oral-B aiheuttaa limakalvojen irtoamista sekä ärtymistä ja nyt kuukauden käytön jälkeen palaan siitä syystä takaisin Pepsodent White Now hammastahnaan. :-(

    Johanna

    VastaaPoista