sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Möller Omega-3 Pikkukalat -BuzzadorkampanjaBuzzadorina olen toiminut ennenkin, mutta kerrataanpa silti mistä on kyse... Eli buzzadorina saan kokeiltavakseni erilaisia tuotteita, joita joko kokeilen omassa rauhassani tai jaan ystävilleni ja tutuilleni sekä kerron kokemuksistani esimerkiksi näin blogissa. Jos olet kiinnostunut itsekin tulemaan mukaan Buzzador-toimintaan, tutustu sivuun www.buzzador.com. Voit mainita minut suosittelijana! :)

Tällä kertaa testattavana on ollut lähinnä lapsille suunnattu tuote, kalanmaksaöljyistään ja omega-3-tuotteistaan tunnetun Möllerin Omega-3 Pikkukalat. Kyseessä on hauskasti kalanmuotoinen pehmeä ja pureskeltava omega-3- ja D-vitamiinivalmiste. Omega-3-rasvahapothan ovat mm. sydämen toiminnalle, aivoille ja näkökyvylle välttämättömiä ravintoaineita, joita ihmiselimistö ei kykene itse valmistamaan, joten ne on saatava ravinnosta. D-vitamiinia puolestaan tarvitaan kalsiumin imeytymiseen ja vastustuskykyyn. Päiväannos eli kaksi kappaletta Pikkukaloja sisältää riittävän määrän Omega-3-rasvahappoja (sekä DHA:ta että EPA:a) ja 10 mcg D3-vitamiinia, joka on elimistön luontainen ja tehokas D-vitamiinimuoto. Möller Omega-3 Pikkukalat eivät sisällä keinotekoisia väri- tai makeutusaineita eikä säilöntäaineita ja ne on makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla. Makuna on raikas hedelmäinen tuttifrutti. Tuote on turvallinen myös kala-allergisille. Yhdessä pakkauksessa on 45 kappaletta Pikkukaloja ja tuotetta saa sekä apteekeista että ruokakaupoista.


Meillä Pikkukaloja testasi 5-vuotias tytär, joka muutenkin on mielellään maistellut äidin tarjoamia vitamiineja. Vaikka hajamielinen äiti meinaa usein unohtaa koko vitamiinien antamisen, niin tyttö kyllä muistuttaa... Kaloista on tykätty aivan erityisesti ja niitä on natusteltu yleensä aamupalan yhteydessä. Itsekin maistoin, miltä pikkufisut maistuvat ja kyllähän ne hedelmäisiä ovat, ehkä hieman pistää pieni kalaisa jälkimaku läpi. Suutuntuma on pehmeä ja helposti pureskeltava, ei jää kyllä suuhun pyörimään, kuten joku pureskeltava kapselimallinen tuppaa jäämään. Koko perheellehän näitä suositellaan, mutta itse ehkä nautin kalaöljyni mieluummin nieltävänä kapselina. Pääasia, että tytölle maistuu ja tietää, että Pikkukaloilla on mukava antaa buustia muuten vaihtelevan terveelliseen ruokaan. Kalaa meillä syödään muutenkin kohtuupaljon, mutta ehkä pieniruokainen tyttölapsi ei silti ruoasta saa kaikkea tarpeellista. Tulemme varmasti tarjoamaan tätä terveellinen ruokavalion osana tulevaisuudessakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti