sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Dove Pure & Sensitive -buzzauskamppisOnpas tullut oltua hiljaa hävettävän kauan tällä rintamalla. Ei niin, etteikö elämässä olisi ollut kaikenlaista kivaa hömppää tässä välilläkin, mutta hups, miten lipsahti valokuvaaminen bloggaamisen ohi.

Korjataan tilanne ensihätään taas buzzausraportilla. En ole päässyt tässä syksyn ja talven aikana yhteenkään Buzzador-kampanjaan ennen kuin vasta nyt joulun korvilla alkaneeseen Dove Pure & Sensitive -kampanjaan, jossa testattavana oli herkälle iholle sopiva vartalovoide.

Kampanja sopi minulle mainiosti, sillä erityisesti talvella ihoni on todella kuiva ja vaatii vähän tehokkaampaa kosteutusta. Lisäksi käytän tuoksuja mieluummin hajuvesien kuin kosteusvoiteiden muodossa, joten hajustamaton vartalovoide kuulosti erinomaisen kiinnostavalta tuotteelta.

Dove Pure & Sensitive -vartalovoide on hajustamaton, alkoholiton ja dermatologisesti hyväksytty tuote. Sen sisältämä DeepCare Complex on yhdistelmä ihon omia rakennusaineita ja ihon tarvitsemaa, kosteuttavaa öljyä.

Mainoslauseet ja kummallisesti nimetyt ainesosayhdistelmät kuulostavat minusta aina vähän falskeilta, mutta käytössähän tätä oli tarkoitus testata, ei pelkästään infolehtistä lukemalla.

Ja minähän testasin.Talvisin minusta tuntuu aina suihkun jälkeen siltä, kuin ihoni olisi paikoitellen ainakin kokoa liian pieni. Kutiseva ja pintakuiva iho ei ole kiva juttu, mutta talvisin se on minulle arkipäivää. Käytän jokaisen suihkussakäynnin jälkeen jotain kosteusvoidetta, jotta en ihan varisisi matkan varrelle. Voiteet, joita olen viime aikoina käyttänyt, ovat kuitenkin olleet mielestäni joko liian kevyitä tai sitten epämiellyttävän tuoksuisia, joten toivoin todella, että Dove osoittautuisi paremmaksi vaihtoehdoksi.

En ole pettynyt. Dove Pure & Sensitive on hieman täyteläisempää kuin moni muu perusvoide, mutta imeytyy silti nopeasti, ei tahmaa ja jättää ihon aivan oikeasti miellyttävän pehmeän tuntuiseksi. Tuoksuttomuus on tuotteelle selvä plussa, enkä ole kokenut voidetta millään tavalla epämieluisaksi käyttää. Olen ollut voiteeseen niin tyytyväinen, että uskon ostavani sitä jokapäiväiseen käyttöön sen jälkeen, kun testipakkaus on tyhjentynyt. Se, että ihan tavallinen markettituote osoittautuu näin hyväksi käytössä, on varsin positiivinen juttu!

Olen buzzannut tuotetta useammalle ystävälleni ja perheenjäsenelleni, ja pääosin kommentit ovat olleet positiivisia. Voide on koettu miellyttäväksi ja herkälle iholle sopivaksi. Yksi käyttäjä oli kuitenkin valitettavasti saanut voiteesta allergisen reaktion. Buzzadorina saamassani infomateriaalissa oli huomautus, että kaikki tuotteen sisältämät ainesosat voivat aiheuttaa allergisen reaktion pienelle osalle kuluttajista, jotka ovat erityisen herkistyneitä. Doven tuoteturvallisuus pohjautuu kuitenkin Euroopan Unionin määräyksiin ja myyntimaan (eli Suomen) lainsäädäntöön. On siis erittäin kurjaa, että testaaja tässä tapauksessa kuului tähän pieneen allergisten joukkoon, joille edes herkälle iholle tarkoitettu Dove Pure & Sensitive ei sopinut.

Uskon kuitenkin, että voin tästä yhdestä poikkeustapauksesta huolimatta suositella Dovea turvallisin mielin kaikille niille, jotka laillani kärsivät erityisesti talvella kuivasta ihosta.

Niin, ai että mikä Buzzador? No, onhan tästä ollut juttua aiemminkin, mutta koska meiltä buzzadoreilta edellytetään sitä, että kerromme aina mistä on kyse, tässä pieni kertaus. Buzzaaminen on hassu nimitys vertaisvinkkaamiselle, eli sille, että tullessani hyväksytyksi mukaan johonkin tuotekampanjaan, saan näytteitä jaettavaksi ystävilleni. Raportoin vinkkauksistani ja niiden tuloksista Buzzador-sivuston kautta kulloisenkin kampanjan tilaajalle, joka sitten saa kokemuksistamme hyödyllistä tietoa.

Jos sinua kiinnostaa Buzzador-testailu, voit myös klikkailla itsesi buzzadoriksi seuraamalla seuraavia linkkejä. Tällä hetkellä Buzzador-sivustolla kaivataan kuulemma erityisesti herkkäihoisia testaajia, sillä vastaavanlaisia kampanjoita kuin tämä Dove, on kevään aikana tulossa muitakin. Siispä:

Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi (minun käyttäjänimeni on Carys): Buzzadoriksi! 

Voit myös lähettää sähköpostiviestin “Finland Carys”  osoitteeseen “register@buzzador.com” tai lähettämällä tekstiviestin “Buzzador Carys” numeroon +4560991000 saadaksesi kirjautumistiedot välittömästi.

Sellaisia buzzauksia tällä kertaa. Toivottavasti pääsisin pian mukaan johonkin toiseenkin kamppikseen, kyllä tämä aina mukavaa on. (Ja vaikka en pääsisikään, lupaan aktivoitua blogin suhteen tänä vuonna. Jemmassakin on muutama juttuidea, kun vain valokuvaamiseltani ehtisin kirjoittaa...)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti