tiistai 21. toukokuuta 2013

Kauneudenhoitoa ja kesäkinttuja

Pitkästä aikaa taas buzzausta täältäkin suunnalta.

Olen tässä jo parin kuukauden ajan testaillut Braunin Silk-épil 7 SkinSpa -laitetta, eli yksinkertaisemmin sanottuna epilaattorilaitetta. Kesä tulee ja sääriä pitäisi välillä kehdata vilautellakin, joten tämä oli tässä kevään mittaan ihan oiva kamppis.

Tämä laite yhdistää epiloinnin ja kuorinnan, joten ihonhoidon pitäisi olla varsin näppärää. Epilointipään Close-Grip -tekniikka poistaa lyhimmätkin ihokarvat (0,5 mm) ja kuorintaharja puolestaan poistaa kuivat ihosolut hellävaraisesti. Ja mikä parasta, laite toimii ilman verkkovirtaa, joten esimerkiksi kuorinnan voi tehdä suihkussa, lempparikuorinta-aineen kanssa!

Käyttökokemukseni ovat hieman kaksijakoisia tämän laitteen suhteen. Olen todella tykästynyt kuorintapäähän, joka käytettynä yhdessä kuorivien suihkugeelien kanssa on ollut erittäin toimiva kauneudenhoitoniksi. Kuorintapään käytön jälkeen on oikeasti tuntunut siltä, että iho olisi hieman pehmeämpi ja kosteusvoiteet imeytyvät paremmin. Ja kuorintapäällä on voinut luonnollisesti hoitaa myös esimerkiksi käsivarsien ihoa, ei pelkästään sääriä. Aika jees!

Mutta mitä tulee epilointipäähän, no, siinä ollaankin sitten vähän kiikun kaakun. Minä olen kaikenlaisten karvanpoistosysteemien suurin kauhu, tummahiuksinen nainen, joka ei tosiaankaan ole luonnostaan mikään silosääri. Onpa minulle kauneushoitolassa sanottu, että säärikarvanikin ovat kuin kiinni ruuvattuja... Huhhuh, voin kertoa, että tämä jos mikä on minulle henkilökohtainen ulkonäkötrauma!

Braun Silk-épil 7 SkinSpa lupaa paljon, kun se kertoo nyhtävänsä irti lyhyimmätkin ihokarvat. Joo, kyllähän se senkin tekee, mutta minä en ole täysin tyytyväinen ajotulokseen. Jotenkin tuntuu, että kerta-ajelulla saa poistettua vähemmän karvoja kuin vanhalla laitteellani. Mutta sitten toisaalta on kyllä sanottava, että pari ajokertaa vaikkapa joka toinen päivä (saadaan vähän eri kasvuvaiheissa ollutta kasvustoa karsittua, hahah!) tuottaa kyllä ihan kohtalaisen tuloksen ja olen jopa uskaltautunut aloittamaan caprihousukauden. Lieneekö tietynasteinen tehottomuuden vaikutelma sitä perua, että tässä taitaa olla vähemmän näitä pinsettiteriä vierekkäin kuin vanhassa laitteessani.

Silk-épil 7 SkinSpa voittaa kuitenkin vanhan laitteeni ihan 100-0 siinä, että sitä voi käyttää suihkussa. Miten kätevää! Lisäksi laitteessa on näppärä "ajovalo", joka on sopivan tehokas, jotta siitä oikeasti on hyötyä. En ehkä kykenisi sen avullakaan näkemään mitään, ellen käyttäisi suihkussa piilolinssejä, mutta suihkukopin hämärässä valaistuksessa apuvalo on oiva lisä laitteeseen.

Muotoilultaan epilaattori on käteen sopiva ja toiminnot ovat helposti käytettävissä märissäkin olosuhteissa.

Pakkauksessa on mukana myös tavallinen ajopää, jota voi käyttää, jos ei ihan kaikille ihoalueille uskalla epilaattorin kanssa edetä.

Aion kyllä jatkossakin käyttää tätä vempainta kesäkinttujeni kunnossapitoon, mutta ihan täysiä pisteitä en sille anna. Joskin on melko epätodennäköistä, että koskaan keksitään sellaista karvanpoistosysteemiä, johon minä olisin täysin tyytyväinen...


Kevyin kesäaskelin eteenpäin! Muistathan, että jos haluat itse Buzzadoriksi ja testailemaan erilaisia uutuustuotteita, voit klikkailla tänne tai lähettää sähköpostiviestin:  Finland Carys  osoitteeseen register@buzzador.com tai lähettämällä tekstiviestin:  Buzzador Carys  numeroon +4560991000 saadaksesi kirjautumistiedot välittömästi. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla pääset viimeistelemään käyttäjäprofiilisi, jotta Buzzador-päämaja osaa lähettää sinulle kutsuja sinulle sopiviin kamppiksiin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti