maanantai 27. maaliskuuta 2017

Buzzador-testissä Mini Babybel -juustotPitkästä aikaa pääsin mukaan buzzaamaan ja tällä kertaa herkullisia pieniä Mini Babybel -juustoja! Sain suoraan postilaatikkooni lähetyksen näitä juustopalleroita, kaikkiaan kaksi pussillista. Niitä on sitten maisteltu antaumuksella koko perheen voimin, niin aamu- kuin iltapaloillakin.


Mukavan pienet pyöreät juustot on kääritty muoviin, mutta juju löytyy muovin alta: tiivis punainen vahakerros, joka pitää juustot tuoreena ja mehevänä ja tekee niistä käteviä ottaa vaikka mukaan evääksi.


Ensimmäiseksi huomion kiinnitti se, kuinka hauskasti juustojen vahakuori aukeaa, melkein kuin vetoketju. Ja avattu kuorihan on ihan kuin... Pac Man! Tai meille 70-luvun lapsille Pikku Kakkosen Käytöskukan Suursyömäri.


Vahasta sai myös kivasti muotoiltua kaikenlaista, kuten leppäkerttuja ja hymynaamoja... Saahan ruoalla leikkiä?


Parasta on kuitenkin maku... mieto ja pehmeä, mutta kuitenkin riittävästi makua ja suolaisuutta. Juustopalleron hotkaisee vaikka välipalaksi ihan sellaisenaan, mutta kyllähän nuo olisivat hauska lisä vaikka juustopöytään. Tervetuloa aamupalalle toistekin, Babybel!

#babybelbuzz #minibabybel # minibabybelfnland #buzzador

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti