sunnuntai 4. elokuuta 2013

Buzzador: Vanish Oxi Action tahratestissäHeinäkuun aikana olen testaillut ja buzzannut Vanish Oxi Action -jauhetta sekä valko- että kirjopyykille sekä aremmille tekstiileille sopivaa Vanish Oxi Action geeliä. Koko tuotevalikoimaan ja tahranpoistovinkkeihin voi tutustua osoitteessa http://www.vanish.fi/Ja tahrojahan kesällä tulee... Tuotenäytteiden mukana tuli valkoinen kankaanpala, joka joutui tehotestaukseen erilaisten tahrojen kanssa ja samalla tuli kokeiltua Vanishin tahranpoisto-opasta parhaan mahdollisen tuloksen aikaansaamiseksi.

Käytin kankaan tuhrimiseksi mitä keittiöstä löytyi ja tällainen tahravalikoima päätyi lopulliseen syyniin. Näitä tahroja meillä tuppaa usein tulemaan ja ovat pirullisen hankalia poistettavia. Etenkin tässä suhteellisen viattoman näköiset oliiviöljy ja kahvi usein katoavat pesussa "melkein", mutta jäljelle jää haamutahra ikuisiksi ajoiksi.

 
 
 
Ohjeiden mukaan tein Vanish Oxi Action Crystal Whitesta ja vedestä mössö ja lusikoin sitä mansikkahillo-, oliiviöljy- ja kahvitahrojen päälle. Kahvitahraa neuvottiin liottamaan, mutta koska oli kiire ja tahra oli tuore, en viitsinyt odotella. Muiden tahrojen päälle painelin Vanish Oxi Action -nestettä ja annoin vaikuttaa viitisen minuuttia. Ketsuppitahran kohdalla tosin huomasin, että suositus olikin sama jauhomössö ja lisäksi liotus, mutta menipä testaukseen kuitenkin näin.
 


Pesin kangastilkun muun valkopyykin kanssa hienopesuohjelmalla 50 asteessa. Lopputulos oli tämä. Skeptisin olin ollut öljy- ja kahvitahran suhteen, mutta niistä ei ollut jälkeäkään! Samaa tietä lähti myös suklaa ja mansikkahillo. Ketsupista jäi vaimea, punertava läikkä, mistä syytän omaa puutteellista ohjeiden lukuani. Kaikkein häijyimmän näköinen läikkä, eli lakritsikastike valitettavasti ei irronnut kokonaan, mitä en kyllä suuresti odottanutkaan. Jos kyseessä olisi ollut oikea vaate eikä testitilkku, olisin tietenkin kaapinut tahrasta ensin enimmät pois ja huuhdellut vedellä. Liotuskin olisi varmasti auttanut.Ihan oikea vaatekin pääsi kuvattavaksi tahratestiin. Yksi tytön lempimekoista oli saanut ison tahran suklaajäätelöstä:Käsittelin tahran ohjeiden mukaisesti Vanish Oxi Action -nesteellä pullon mittakorkissa olevalla erityisellä pallonokalla hieroen.

 
 
Mekko tuli pesusta putipuhtaana - ei jälkeäkään tahrasta! :)Vanish Oxi Action -tuotteiden buzzaaminen ja testaaminen on ollut mieluisaa ja luontevaa, koska pyykkääminen on lähes jokapäiväistä touhua. Lapsiperheessä tulee tahroja ja omienkin työvaatteiden pitäisi pysyä hohtavanvalkoisina. Olen ollut todella tyytyväinen pyykkäystuloksiin ja Vanishia tulee taatusti löytymään komerosta tämänkin jälkeen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti